Çorum Kent Konseyi Kadın Meclisi, 2018 yılı etkinlikleri kapsamında ünlü yazarları Çorumlularla buluşturmaya devam ediyor. Kişisel Gelişim Uzmanı ve yazar Bülent Gardiyanoğlu, Buhara Kültür Merkezi’nde okurlarıyla bir araya gelecek.

“Farkındalık ve Aile İçi İletişim Teknikleri” konusunda Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenecek seminere tüm Çorum halkını davet eden Çorum Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Kent Konseyi olarak özellikle gençlere ve kadınlara yönelik önemli programlar düzenlediklerini söyledi. Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisinin yaptığı faaliyetleri önemsediklerini belirten Candan, özellikle kadınlardan gelen yoğun talep doğrultusunda kişisel gelişim uzmanı ve yazar Bülent Gardiyanoğlu’nu Çorumlu severleriyle buluşturacaklarını dile getirdi.

Çorum Kent Konseyi Bakanı Turhan Candan 12 Eylül 2018 Çarşamba günü (yarın) Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Farkındalık ve Aile İçi İletişim Teknikleri” konulu seminerin çok faydalı olacağına inandığını belirterek tüm Çorum halkını seminere davet etti.