RECEP MEBET

Necla Ceylan Şeker ve İlknur Ceylan Cansız’ın sahibi olduğu Çorum Çiçekçilik dün dualarla hizmete açıldı.

Kale Mahallesi Milönü Caddesi Zafer İlkokulu çaprazı numara 18/D’de gerçekleşen açılışa Vali Yardımcısı Turgay Gülenç, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, Valilik İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak, Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Velipaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Öztürk’ün yaptığı dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi protokol mensupları birlikte kesti.

İki kız kardeşin girişiminin eseri olan işyerini gezen davetliler, ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi aldılar.

‘ÇORUM ÇİÇEK AÇIYOR’

Açılışta konuşan Necla Ceylan Şeker ve İlknur Ceylan Cansız, ‘Çorum çiçek açıyor’ sloganıyla hizmete sundukları işletme ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracaklarını söylediler.

“Çiçek ruha dokunuştur, biz de insan ruhuna hitap etme bilinciyle sıradışı tasarımlarla güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz” diyen Necla Ceylan Şeker, kardeşiyle güç birliği yaparak çiçekçilik alanında Çorum’da ilkleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Şeker, “Dekorasyonun vazgeçilmezi olan çiçek süslemelerinde, canlı ve yapay çiçeklerden teraryuma, kesme çiçeklerden oluşan buketlerden hediyelik ürünlere kadar zengin bir yelpazeyi Çorum halkının beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.

Açılış, kokteylin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi