RECEP MEBET
Mustafa Eser ve Recep Pulat’ın kurucusu olduğu ‘Mr. Poligon Park’, Yavruturna Mahallesi Maliye 2. Sokak numara 1/B’de hizmet vermeye başladı.

‘ÇORUM’UN YENİ GÖZDESİ’
Ağustos ayından bu yana faaliyet gösteren işletmeyi tanıtan Recep Pulat, “Atış kabileyitini keyfedip geliştirmek isteyenleri, Çorum’un yeni gözdesi olan airsoft atış poligonumuzda ağırlıyoruz” dedi.
Haftanın 7 günü, 10.00-00.00 saatleri arasında hizmet veren Mr. Poligon Park’ın tabanca ve tüfekle atış alanlarından oluştuğunu anlatan Pulat, özel olarak tasarlanmış havalı silahların kullanıldığı işletmenin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

GERÇEK MERMİ DEĞİL, STRES ATIYORLAR
Polis, asker, güvenlik görevlileri ve avcılar başta olmak üzere tüm meslek mensupları ve farklı yaş gruplarından atıcıları ağırlayan poligonda, yakında dart ve yenilenen kafeterya bölümlerinin de hizmete gireceğini belirten Pulat, “Atış kabiliyetine güvenenlere sürpriz hediyeler armağan ediyoruz” diye konuştu.
Ailesi, çocukları veya iş arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi Mr. Poligon Park’a davet eden Pulat, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Sonbahar-Kış sezonu nedeniyle organize ettiğimiz ödüllü turnuvalarımız çok yakında başlayacak. İşletmemiz hakkında detaylı bilgi almak ve sıradışı mekanımızı yakından görmek isteyen herkesi Valilik karşısı, Kızılay eski Kan Merkezi yerinde hizmet veren Mr. Poligon Park’a bekliyoruz.”