FATİH BATTAR

Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 2006 yılında Çorum Belediyesi bünyesinde kurulan ve o tarihten bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu ziyaret ederek, günün yorgunluğunu birbirinden güzel türküleri dinleyerek attı.

Türkiye çapında yapılan yarışmalarda koro bağlama ve en iyi şef ödüllü birincilikleri elinde bulunduran Şef Arif Sadeçolak yönetiminde çalışmalarına devam eden Türk Halk Müziği Korusu, kulakların pasını yine sildi.

YAĞBAT’IN SESİ USTA SANATÇILARA TAŞ ÇIKARDI

Geceye, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın sesi damga vurdu. Usta sanatçılara taş çıkaracak sesiyle beğendiği ve en çok dinlediği türküyü seslendiren Yağbat, sesi ile tam not aldı.

Gecede ayrıca koro üyesi Didem Öztürk ‘Susardım’ adlı yeni şiir kitabını tanıttı. Eserlerinden bir kaç tane şiir seslendiren Öztürk, dinleyenleri mest etti. 

Geceye Vali Mustafa Çiftçi ile birlikte katılan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın; “Günün yorgunluğunu Türk Halk Müziği koromuzun seslendirdiği birbirinden güzel türküleri dinleyerek attık. Sayın valimizle, belediyemiz korosunu ziyaret ettik. Hem türkülere eşlik ettik hem de çalışmalar hakkında bilgi aldık. Başta koro şefimiz Arif Sadeçolak olmak üzere tüm koromuza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi

Koro şefi Arif Sadeçolak, katılımlarından ve geceye renk kattıklarından dolayı Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi