RECEP MEBET
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle ‘Kadın’ konulu resim sergisi düzenlendi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen program dün AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti.

 

‘KADINA ŞİDDET, İNSANLIĞA İHANET’
Çorum Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan serginin açılışını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Yahya Çoban yaptı.
Günün anlam ve öneminden bahseden Yahya Çoban, kadına yönelik şiddetin insanlığa karşı işlenmiş en büyük ihanet olduğunu vurguladı.
Kadının aile ve toplumsal hayattaki yeri ve önemine dikkat çeken Çoban, programda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

RESİM, MÜZİK ve TASARIM BİR ARADA
Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölüm Başkanı Mustafa Oktay, Resim Öğretmeni Kadir Rıfkı Özmen ve Müzik Bölüm Başkanı Hakan Tenekeci’nin öncülüğünde organize edilen programda akrilik ve yağlı boya ile hazırlanan 16 eser görücüye çıktı.
Müzik Bölümü öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisinin de yer aldığı programa katılanlara, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Hitit Angels Robotik Kulubü’ öğrencilerinin tasarladığı kitap ayraçları hediye edildi.