Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen her yaştan binlerce insanın ilgi gösterdiği, merakla takip ettiği kitap fuarı öğrenci akınına uğradı.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü açılan ve açıldığı günden bu yana Çorum halkının ilgisini gören Kitap Fuarı Çorum Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Çorum Okuyor Projesi Kapsamında ortaklaşa organizesi ile öğrenciler kitapla buluşmaya devam ediyor.

Binlerce öğrenci sabahın erken saatlerinde kapılarını açan kitap fuarını ziyaret ediyor.  Öğrenciler stantları gezerek kitapları inceleme fırsatı buluyor. Öğretmenleri ile birlikte kitap fuarına gelen öğrenciler hem fuarda bulunan kitapları inceliyor, hem de istedikleri kitapları alıyor. Kitap Fuarı hakkında görüşlerini belirten öğrenciler, yazarlarla buluşmak bizleri çok mutlu etti. İstediğimiz kitapları internetten araştırmak yerine kitap fuarında bulabiliyoruz.

Çorum Belediyesi'ne ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne eğitim ve öğretime verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi