M.BURAK YALÇIN

MADO, Ramazanda iftar ve sahur menüleriyle de Çorumluların hizmetinde olacak.

168 yıllık geçmişi ile Türkiye'de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan MADO, 18 AHL Park AVM'nin zemin katında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

İşletme Müdürü Mehmet Bakırcı, Ramazan ayında zengin menüleri ile iftar ve sahurda da Çorumlulara hizmet vereceklerini söyledi.

‘HER GÜN FARKLI BİR MENÜMÜZ OLACAK’

Ramazanda her gün farklı bir menü olacağını belirten Mehmet Bakırcı, “450 metrekarelik, 250 kişi kapasiteli bir alanda iftarda ve sahurda müşterilerime hizmet vereceğiz. Sahura özel kahvaltı çeşitlerimiz olacak. Bunun yanı sıra gözleme ve yanıç çeşitleri de olacak.

‘WHATSAPP ÜZERİNDEN REZERVASYON YAPTIRABİLİRLER’

Müşterilerimiz iftar ve sahurda rezervasyon için 0530 747 76 66 numaralı Whatsapp hattımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirler” dedi.

‘ÇORUMLULARA YOĞUN İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Doğal, katkısız keçi sütü ile yapılan Maraş dondurmasının yanı sıra Cafe Bistro hizmeti verdiklerini de belirten Bakırcı, deneyimli ve profosyonel personelleri ile sabah 10.00’dan gece 03.00’e kadar açık olduklarını, açıldıkları günden bu yana MADO’ya gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Çorumlulara teşekkür ettiklerini, Ramazan ayında da ağırlamaktan şeref duyacaklarını ifade etti.

Bakırcı, görevli eşliğinde çocuk oyun alanında çocukların oynayabileceği güvenli alanlarının da olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi