M.BURAK YALÇIN
AK Parti, Alaca’da Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleşen SKM açılışına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, AK Parti Alaca Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, yerli ve milli belediye Refah Partisi döneminde ilk Alaca’nın tanıştığını belirterek, “İnşallah 31 Mart’ta güçlü bir şekilde Alaca’da, Çorum’da tüm yerde AK Partili belediyeler iş başına gelecek ve ondan sonra 4 yıl boyunca bir daha seçim yok. Gece gündüz ümmetin umudu Türkiye için, Çorum için çalışacağız” dedi.

Kavuncu’dan sonra kürsüye gelen Milletvekili Oğuzhan Kaya da hizmetlerinden dolayı Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’a teşekkür etti.
Çorum’a hizmet için gece gündüz demeden çalışacaklarının sözünü veren Kaya, “Alaca’nın derdi sorunu bizim sorunumuz. Gece gündüz demeden tüm Çorum’a hizmet edeceğiz. Alaca’ya yüzme havuzu hayırlı olsun. 3. etap TOKİ’leri, ihtiyaç olursa 4. etabı yapacağız. Bu zamana kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Alacalılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Alaca’nın her seferinde Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını vurgulayarak, “Alaca artık 31 Mart’ı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edecek. Hediye ederken yüksek bir oranla hediye etmesi lazım. Cumhurbaşkanımıza her seferinde sahip çıktınız. Oda sizden aldığı güçle Avrupa’da dimdik durdu. Bundan sonrada Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” diyerek bizim adımıza dik durmasını istiyorsanız yüksek oy olmamız lazım. O yüzden önemli bir seçim” ifadelerini kullandı.

AK Parti Alaca Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu da vaatlerini anlatarak hemşehrilerinden destek istedi.
Konuşmaların ardından SKM hizmete açıldı.