Çorum’da boşanma aşamasında olduğu eşinin baba evine, çocuklarını görmeye giden Kuran Kursu Hocası Hasan Boyraz(30), çıkan tartışmada kayınvalidesi, kayınbabası ve eşini tüfekle vurdu.

Olay, dün akşam saatlerinde Bayat ilçesi, Yatukçu Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre Ankara’da Kuran Kurslarında hocalık yaptığı öğrenilen Hasan Boyraz, Kurban Bayramı’nda çocuklarını görmek için Bayat’a geldi.

Boşanma aşamasındaki eşi ve eşinin ailesinin tepkisi üzerine ilçeden ayrılan Boyraz, bayram sonrası Ankara’ya geri dönerken tekrar çocuklarını görmek için ilçeye gitti.

Burada eşi ve eşinin ailesi ile tartışma yaşayan Boyraz, yanında getirdiği tüfekle kayınvalidesi Fatma Evecen(47), kayınpederi Bekir Evecen(52) ve boşanma aşamasında olduğu eşi Rukiye Boyraz (26)’a ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği üç kişi yaralanırken, silah sesini duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Rukiye Boyraz ve anne Fatma Evecen'in durumlarının ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
Polis tarafından gözaltına alınan Hasan Boyraz ise çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

(Çorum Ajans)

Editör: Haber Merkezi