Köpekleri korkutmak isterken yaraladı

Çıkrık köyünde meydana gelen olayda köpeklerin saldırısına uğrayan vatandaş kendini korumak için silahı ile ateş etti. Silahtan çıkan merminin çekirdeği taştan sekip vatandaşın ayağına çarptı.

Olay Çıkrık köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan E.Ç., babasına ait evin
arkasında dolaştığı sırada başıboş köpeklerin saldırısına uğradı ve bu sırada köpekleri kovmak için kendisine ait silahla bir el ateş etti. Tabancadan çıkan mermi çekirdeği taştan sekerek E.Ç’nin sağ ayağına çarptı. Olay sonrası yaralanan E.Ç Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi.

Anız yakarken 200 dönüm arazi kül oldu

Düdüklü köyünde meydana gelen olayda 200 hektar arazi yangında kül oldu.

Düdüklü köyünde yaşayan M.S.’nin tarlasında bulunan anızları yaktığı sırada yangının büyümesi neticesinde 200 hektar örtü ve anız yandı. Yangın Çorum Orman İşletme Müdürlüğüne ait ekiplerce söndürülürken herhangi bir can kaybı meydana gelmedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Salıncağı sökmek isterken ağaçtan düştü

Kargı yaylasında meydana gelen olayda ağaca kurulu salıncağı sökmek isteyen vatandaş düşerek hayati tehlikesi olacak şekilde yaralandı.

Uzunyurt köyü Kargı yaylasında meydana gelen olayda N.E isimli şahıs çam ağacına kurduğu salıncağı sökmek isterken dengesini kaybederek ağaçtan düştü.

Olay sonucu hayati tehlikesi olacak şekilde kalçasından ve kafasından yaralanan N.E, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Trafiğe kapalı yolda domuza çarptı

Osmancık’ta meydana gelen kazada motosikleti ile domuza çarpan vatandaş hayati tehlikesi olacak şekilde yaralandı.

Kumbaba köyü mevkiinde meydana gelen olayda K.B. isimli şahıs plakasız ve tescilsiz motosiklet ile Kumbaba köyü istikametinden Osmancık istikametine mahkeme kararı ile trafiğe kapatılmış yolda giderken yoldan geçen domuza çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü K.B. hayati tehlikesi olacak şekilde, motosiklette yolcu olarak bulunan H.İ.A ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandılar.

Yaralılardan K.B. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine, H.İ.A ise Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi