Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir ortaokulda öğrenim gören bazı öğrencilerin Beden Eğitimi Öğretmeni tarafından darp edildiği öne sürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Öğretmen M.Ç.’nin, ders esnasında izin almadan sınıfa gittiği gerekçesiyle 7. sınıf öğrencisi E.Ö'ye dayak attığı iddia edildi.
Tokatladığı öğrencisinin kafasını panoya vurduğu ve boğazını sıktığı öne sürülen öğretmen, daha sonra yanına gelen başka öğrencileri de darp ettiği, bu sırada S.Ö. isimli bir öğrencinin burnunun kırıldığı iddiasında bulunuldu.

Ailesiyle birlikte okul idaresine şikayette bulunan E.Ö.’nün hastaneden darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.
Darp raporu alan diğer öğrencilerin ailelerinin de suç duyurusunda bulundukları belirtilirken Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet’in olayla ilgili soruşturma başlattığı ifade edildi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan E.Ö.’nün babası Fatih Ö., darp olayının takipçisi olacaklarını dile getirerek, daha evvel de şikayete konu olan mesele ile ilgili gerekli adımların atılmamasını eleştirdi.