Bayat Belediyesi’nce hazırlanan Giysi Bankası dualarla hizmete açıldı. AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu katıldığı açılış töreninde Bayatlılar’a hitabederek, Bayat’ın Haziran seçimlerinde kırdığı oy rekorunu tekrar  etmeye hazır olduğunu söyledi. 

Açılış törenine Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Tuna, Erdoğan Köroğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu  ve çok sayıda Bayatlı katıldı. 

Bayatlılar’ın yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, Giysi Bankası uygulaması nedeniyle Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’ye teşekkür eden AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, belediyeciliğin sosyal yüzünün vatandaşla buluşmasının önemine vurgu yaptı. 


Bayat Kadın Kolları’nın organizasyonuyla birlikte çalışma yaptıklarını ifade eden Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, ihyitacı ve isteği olan her kim varsa, Giysi Bankası’ndan kıyafet alabileceğini söyledi. 

Açılışa katılan Bayatlılar’a hitabeden Milletvekili Erol Kavuncu, iyilik ve paylaşımda bulunmanın dinin emri olduğuna işaret ederek, 3 ayların başlangıcı öncesinde böylesi bir hizmetin Bayatlılar’la buluşturulmasının mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

“Bizler, bu aziz milletin evlatları olarak her zaman iyinin, güzelin ve doğrunun yanındayız. Bundan sonra da belediyemizin başlattığı bu güzellikler artarak devam edecek. Gün bugün, saat bu saattir. Gece gündüz çalışıp, milletin derdine derman olacağız. Çorum’u daha da ileriye taşımak için üzerimize düşen hiç bir sorumluluktan kaçmayacağız, bahaneler üretmeyeceğiz.” diyen Kavuncu, 31 Mart seçimlerinde Bayat’ın yine oy rekorları kırarak, Bayat’ta gönül belediyeciliğinin devamından karar kılacağını söyledi. 

Konuşmaların ardından Giysi Bankası’nın açılışı, hayırlı olsun dilekleriyle gerçekleştirildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi