RECEP MEBET
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde görev yapan hemşehrimiz Mehmet Duymuş, AK Parti’den Bayat Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı.
Adaylığını parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Mehmet Duymuş, “Herşey Bayat için” diyerek göreve talip olduğunu söyledi.
AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Murat Günay ve Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın da hazır bulunduğu basın toplantısına, Mehmet Duymuş’un ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
‘Hep birlikte yeni hedeflere’ sloganıyla yola çıktığını anlatan Duymuş, 31 Mart 2018 Mahalli İdareler Seçimi’nde memleketi Bayat’tan aday olmaya karar verdiğini açıkladı. Duymuş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

‘BAYAT İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM’
“Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında başlatmış olduğu bu kutlu davaya gönül vermiş bir kardeşiniz olarak AK Parti Bayat Belediye Başkan Aday Adaylığı icin müracaatımı yapmış bulunuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen ve hep yanımda olan arkadaşlarımın yanı sıra müracaatım esnasında burada bulunamayan tüm dostlarıma şükranlarınımı sunuyorum. Allah nasip ederse Bayatımız için gece gündüz demeden, yorulmadan, usanmadan teşkilâtımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya ben de varım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam.”

 

MEHMET DUYMUŞ KİMDİR?
16 Şubat 1974 tarihinde Bayat'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayat ilçesinde, lise öğrenimini ise Çorum Atatürk Lisesi’nde tamamladı. 
2003 yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans Programı’nı, 2014 yılında İşletme Fakültesi Lisans Programı’nı tamamladı. Bayatspor ve Çorumspor takımlarında futbol oynadı. 1994 yılında İstanbul’da memuriyet hayatına başladı.
1997-2000 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesi, 2000-2005 yılları arasında Bayat Devlet Hastanesi, 2005-2011 yılları arasında Çorum 112 Ambulans Servisi Başhekimliği’nde çalıştı. 2012 yılından itibaren Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde göreve devam eden Duymuş, 2015-2017 yılları arasında Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nde Özel Kalem Müdürü olarak çalıştı. Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Yayın Sekreterliği’nin yanında Çorum Bayatlılar Derneği Başkan Yardımcılığı başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Duymuş, evli ve 3 çocuk babası.

 

Editör: Haber Merkezi