AK Parti Dodurga İlçe Başkanlığı’na Mustafa Kaplan asaleten atandı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde uzun süredir Dodurga İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Uysal, il genel meclis üyesi aday adaylığı için görevinden istifa etti. Uysal’ın istifasının ardından da Başkan Yardımcısı Mustafa Kaplan, ilçe başkanlığı görevine vekalet ediyordu.

Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve parti teşkilatları tarafından ilçe başkanlığı için Mustafa Kaplan’ın ismi genel merkeze önerildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından Dodurga İlçe Başkanlığına bu görevi vekaleten yürüten Mustafa Kaplan, asaleten atandı.

Atama yazısı Mustafa Kaplan’a tevdi edilirken, düzenlenen törene Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Muhammed Avcı, İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Çatar da yer aldı.

Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ı ilk kutlayan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, hayırlı olsun dileklerini iletirken, başarılar diledi. Karadağ, uzun süredir teşkilatlarda görev yapan Mustafa Kaplan’ın ilçe başkanlığı görevini de layıkıyla yapacağına yürekten inandığını da sözlerine ekledi.

İlçe Başkanı Mustafa Kaplan da, kendisine böylesi bir onurlu göreve layık gören başta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İl Başkanı Mehmet Karadağ olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi