RECEP MEBET
AK Parti Dodurga Aday Tanıtım Toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti’nin Dodurga Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mustafa Aydın, düzenlenen toplantıda yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini tanıttı.


Dodurga Belediyesi Nikah ve Kültür Salonu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, bazı parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seray Akbaş ve Gençlik Kolları Başkanı Alişan Gül’ün de hazır bulunduğu toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi.

 

‘MEMLEKET İŞİ, GÖNÜL İŞİ’
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sırasıyla kürsüye davet edilen protokol mensupları birer selamlama konuşması yaptılar.
‘Memleket İşi, Gönül İşi’ sloganıyla düzenlenen toplantıda mevcut Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve çalışmalarından övgüyle söz eden milletvekilleri, Dodurgalılar’ın merakla beklediği pek çok müjdeyi paylaştılar.

 

BAŞKAN AYDIN’DAN YENİ PROJELER
‘Hedef 2023’ başlıklı sunumunda yeni dönem için hazırladıkları projelerini anlatan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak için kolları sıvadıklarını açıkladı.
Başkan Aydın, “Önümüzdeki dönemde Dodurga’yı doğalgazla buluşturarak TOKİ Konutları’nda 2. Etabı hayata geçireceğiz. Yaşlı Bakımevi, Spor Salonu, gölet, rekreasyon alanı, 2. Güneş Enerji Santrali (GES), Alpagut Göleti, Kültür Salonu, Yüzme Havuzu, Millet Bahçesi, Obruk Barajı Dodurga Beyi Tesisi ve Sentetik Futbol Sahası’nı da yeni dönemde ilçe halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Partililerin sloganları eşliğinde konuşmasını tamamlayan Aydın, açıklamalarının ardından katılımcıların başarı dileklerini kabul etti.

 

Editör: Haber Merkezi