RECEP MEBET

Haber Merkezimizi arayan bazı vatandaşlar, ilçede görevli dağıtım personelinin merkeze çekilmesi nedeniyle posta dağıtımında aksama olduğunu dile getirdiler.

Dodurga’ya gelen postaların gecikmeli olarak halka ulaştığını anlatan vatandaşlar, pek çok kimseninse PTT’ye giderek evraklarını elden teslim almak durumunda kaldıklarını ifade ettiler.

Yaşanan aksaklık nedeniyle faturalarının son ödeme tarihini geçiren ilçe sakinlerinin cezalı duruma dahi düştüğüne işaret eden vatandaşlar, özellikle emekli ve yaşlıların mağdur olduklarını vurguladılar.

Yetkililere seslenerek acilen çözüm isteyen vatandaşlar, “Cumhurbaşkanımız, ‘kamu hizmetlerini vatandaşın ayağına götüreceğiz’ derken, postalarını almak için vatandaşın PTT’ye gitmek zorunda bırakılmasına anlam veremiyoruz” diye konuştular.

Dodurga’daki PTT şubesinin fiziki imkanlarının da yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, “İçerisinde oturacak bir sandalyenin dahi olmadığı büfe tarzı bu bina yerine vatandaşların soluklanıp hizmet alabileceği bir yer kazandırılmalı” talebini de sözlerine eklediler.