Çorum'un ilk yabancı dil kursu olan Language Centre Kurum Müdürü Seçil Özkan, “Language Centre yabancı dil eğitiminde mümkün olabilecek tüm tecrübeleri özümsemiş, hizmetine durmaksızın değer katan, gelişimi sürekli destekleyen, yenilikçi ve özgün uygulamalarla gelecek için yol gösteren bir eğitim kurumu olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.” dedi.

İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça, Arapça ve Flemenkçe gibi tüm dünya dillerinin tercüme hizmetini vermekle birlikte genel İngilizce programlarıyla üç kur biçiminde ve toplam dokuz aylık sürede (kursiyerin de çalışmasına bağlı olarak) akıcı bir biçimde İngilizce konuşabilmenin mümkün olduğunu belirten Kurum Müdürü Özkan, “Bu süreç sonunda kursiyerlerimiz sertifika almaya hak kazanmaktadır. Language Centre dil eğitiminin yanı sıra aile birleşimi sağlayarak yurt dışında yaşamak isteyen ya da yurt dışında eğitim görmek isteyen bireylere danışmanlık görevi de üstlenmektedir. Yetişkinlerin yabancı dil eğitiminin yanı sıra değişen ve sürekli gelişen dünyamızın gerekliliklerine karşı çocuklarımızı dünyaya en iyi şekilde hazırlama görevini üstlenen kurumumuzda 2. 3. ve 4. sınıf düzeyine yönelik olarak iki Türk ve bir yabancı uyruklu öğretmen tarafından eğitsel oyunlar-materyaller, video ve görsel ögelerle zenginleştirilmiş bir biçimde yabancı dil eğitimi verilmektedir. Yeni dönemimizde İngilizce için haftada 4 saat olmak üzere cumartesi günleri eğitim verilerek öğrencilerimizi okul programlarının dışında zamanlarını verimli bir şekilde geçirebilmeleri ile bu süre içerisinde yaşıtlarıyla birlikte paylaşacakları olumlu iletişim ortamı sayesinde sosyal ilişkilerine katkı sağlamak da amaçlanmaktadır.” diye konuştu.

Öğrencilerini dünya vatandaşlığına hazırlayan Language Centre’ın, ilkokul düzeyinden başlayarak, nezih öğretim ortamı, deneyimli öğretmen kadrosu ve zengin eğitim materyalleriyle deneyimleyerek öğrenen ve ezbercilikten uzak nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Özkan, bu misyonla, yabancı dil konusunda kendisini geliştirmek isteyen ve bu alanda çözüm arayan herkesi Language Center’a davet etti.

Editör: Haber Merkezi