RECEP MEBET

Bekir Aksoy İlkokulu idaresi ve Okul Aile Birliği yönetimi dün Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Musa Arslan’ın öncülüğündeki iade-i ziyarete Müdür Yardımcısı Şayan Aktaş, Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Akkaya ve Esra Savaş ile Rehber Öğretmen Mahmut Alpaslan katıldı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BÜYÜK’E TEŞEKKÜR

Bekir Aksoy İlkokulu’nun taşınma sürecinin ardından yeni binasında eğitim-öğretime geçmesindeki katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Büyük’e plaket ve çiçek takdim edildi.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Musa Arslan, eğitime verdiği destek nedeniyle Seyit Ali Büyük’e teşekkür etti.

ESKİ BİNANIN YERİNE 24 DERSLİKLİ YENİ OKUL

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’yla birlikte adres değişikliği yapan Bekir Aksoy İlkokulu’nun eski binasının akıbeti hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Büyük, 24 derslikli olması planlanan yeni binanın bu yıl içerisinde ihale edilmesini beklediklerini söyledi.

Bekir Aksoy İlkokulu’nun ikili eğitim sıkıntısından kurtulması için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirten Büyük, Çorum’daki diğer eğitim yatırımlarından ve akademik başarıdan bahsetti.

EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Ziyarette söz alan Okul Aile Birliği Başkanı Recep Mebet ise eğitimde işbirliğinin önemine dikkat çekerek Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çorum’da hayata geçireceği yeni projelerde ‘pilot okul’ olarak görev almak istediklerini söyledi.

Yeni binadaki fiziki eksiklikler ve personel ihtiyacından da bahseden Recep Mebet, eğitim-öğretime verdiği değer ve gayretli çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Büyük’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyük, Bekir Aksoy İlkokulu idaresi ve Okul Aile Birliği yönetimine nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.