RECEP MEBET
Özel Pınar Koleji öğrencisi Egehan Uğraş’ın, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre, Eşit Ağırlık (EA) ve Sözel (S) puan türlerinde Çorum birincisi olduğu açıklandı.

Pınar Koleji ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım, başarılı öğrenciyi tebrik ederek çeşitli ödüller verdi.
Kolej binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Murat Yıldırım, “Eşit Ağırlık puan türünde Çorum birincisi ve Türkiye 142.’si, Sözel (S) puan türünde Çorum birincisi ve Türkiye 126.’sı olan öğrencimiz Egehan Uğraş, büyük bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdı” dedi.

2 milyon 425 bin adayın ter döktüğü 2020 yılı YKS’de başarılarını sürdürdüklerini dile getiren Yıldırım, “Çorum’un köklü eğitim kurumları arasında yer alan Pınar Koleji, kitlesel başarısıyla da zirvede yer alıyor” diye konuştu.

Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Özel Pınar Anadolu Lisesi Müdürü Recep Özcan, bazı öğretmen ve öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu törende, başarıda emeği geçenleri tebrik eden Yıldırım, şöyle konuştu:
“Öğrencimiz Egehan Uğraş, elde ettiği başarıyla şehrimizi, okulumuzu ve ailesini gururlandırdı. Sınavda dereceye giren diğer öğrencilerimiz ile başarıda katkıları olan idareci, öğretmen ve diğer personellerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. 
Pınar Koleji Ailesi olarak şampiyon öğrencimizle birlikte Çorum’da dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

Farklı puan türlerinde derece yapan tüm öğrencileri kutlayan Yıldırım, yeni sezonda üniversitelerde eğitim görecek tüm adaylara başarılarla dolu bir yükseköğretim hayatı geçirmeleri temennisinde bulundu.
Ödül töreni, hediye takdimi ve günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi. (ADVERTORİAL)

Editör: Haber Merkezi