RECEP MEBET
Özel Final Akademi Anadolu Lisesi, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda yeni binasında eğitime açılacak.

Ilıca Caddesi’ndeki 4 yıllık temel lise sürecinin ardından yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvayan Final yöneticileri, butik lise formatında eğitim verecek yeni projelerini tanıttı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Final Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mehmet Emin Karlı, Yavruturna Mahallesi Kulaksız 1. Sokak’ta bulunan Hanoğlu Konağı civarındaki yeni binanın önümüzdeki sezon hizmete hazır olacağını duyurdu.

Yaklaşık 200 öğrenci kapasiteli binanın sıradışı konseptiyle dikkat çekeceğini anlatan Mehmet Emin Karlı, “Öğrencilerimiz için tüm detayların düşünüldüğü yeni binamız eşsiz görüntüsü ile örnek bir eğitim ortamı olacak” dedi.
Yeni dönem öğrenci kayıtları ve yaz kurslarının Ilıca Caddesi’ndeki mevcut binalarında gerçekleşeceğini hatırlatan Karlı, 15-18 kişilik dersliklerde, alanında uzman bir eğitim kadrosu ile hizmet vermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Özel ders, etüt ve diğer tüm eğitim faaliyetlerini ek bir ücret talep etmeden sunduklarını vurgulayan Karlı, bu nedenle kayıt ücreti haricinde velilerden hiçbir ek ödeme talep etmediklerinin altını çizdi.

‘Tam Öğretim Modeli’yle öğrencilerine yönelik geri bildirim sınavları uyguladıklarını belirten Karlı, “Sınav sonucu doğrultusunda öğrencimizin desteğe ihtiyaç duyduğu konularda ücretsiz özel dersler veriyoruz. Ayrıca Final Yayınları ile öğrencilerimize benzersiz bir doküman desteği sağlıyoruz” diye konuştu.