Fatih Sultan Mehmet İlkokulu izcileri park ve bahçelere konulmak üzere kuş ve kedi evleri yaptı.
Hitit İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü izcileri, aileleri ile birlikte yaptıkları kedi ve kuş evlerini park ve bahçelere yerleştirerek onlara sıcak ve korunaklı bir ortam sağladılar. Okul Müdürü Haydar Deveci’nin desteğini de alan izciler faaliyetlerinin devam edeceği sözünü verdiler. Okul Müdürü Haydar Deveci de izcilere teşekkür ederek “Okulumuz izcileri ile gurur duyuyorum her ay farklı bir faaliyetle karşımıza çıkıyorlar” dedi.


Çevrede bulunan binalara da broşür dağıtarak kedi ve kuş evlerine zaman zaman yiyecek koymalarını veya yemlerden, mamalardan alarak kulübelere bırakmalarını istediler.


Hitit İzcilik Kulübü Başkanı İzci Lideri ve FSM İlkokulu 4/H sınıfı Öğretmeni Erden Özer, 4 yıldır onlarca etkinlik yaptıklarını ve hepsine gönülden destek aldıklarını ifade ederek, “Çalışmalarımızın bir parçası oldular hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde kaydetti.


İzciler de her türlü sosyal faaliyette öğretmenleri ve öğrencileri destekleyici tavırlarından dolayı okul idarecilerine de teşekkür ettiler.