Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları (MY Kolej) Eskişehir Kampüsü törenle açıldı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ın kurucusu olduğu MY Kolej, Türkiye çapındaki eğitim kampüslerine bir yenisini daha ekledi.

Nitelikli eğitimin adresi olma hedefiyle yola çıkan MY Koleji’in Eskişehir Kampüsü açılışına Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferda Yıldırım, Vali Özdemir Çakacak, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Salih Koca, AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Dündar Ünlü, siyasi parti temsilcileri ile eğitimciler katıldı.

Kurucu ortaklarından Süleyman Reyhan’ın da hazır bulunduğu tören, Murat Yıldırım’ın açış konuşmasıyla başladı. Yıldırım, “En önemli düşünce tarzımız temamız yavrularımız. Ailelerin gözünün arkasında kalmaması gerekiyor. Bunun için güvenli, disiplinli bir yuva oluşturduk. Çocuklarımızın iyi bir eğitim anlayışı ile yetişmesini istiyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Yıldırım ve Reyhan davetlilere okulu gezdirdiler. Katılımcılardan da tam not alan Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları (MY Kolej) Eskişehir Kampüsü’nde, nitelikli öğrenci yetiştirmek adına çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

MY KOLEJ'İN ESKİŞEHİR KAMPÜ-SÜ'NDE VERECEĞİ HİZMETLER

ANAOKULU: İngilizce, müzik, resim, beden eğitimi, halk oyunları, drama dersleri ile anasınıfı gruplarında öğrenciler, yaş ve gelişim özelliklerine uygun eğitim ve öğretim etkinlikleriyle okul yaşamına başlangıç yapıyor.

İLKOKUL: Olumlu rekabetin güçlenmesi sağlanarak amaca ulaşmak için planlı çalışmanın ve işbirliğinin önemi kavratılıyor. Toplumu aydınlatan birer meşale olmayı öğrenen öğrenciler, sosyal sorumluluk projeleri ile duyarlılık kazanıyor.

ORTAOKUL: Öğrencilerin çağdaş, yenilikçi, dinamik, sorgulayan ve düşünen bireyler olmaları için çalışılıyor. Öğrencilerinin fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek için, spor ve sanatsal etkinliklere aktif olarak katılmaları önemseniyor.

ANADOLU LİSESİ: Okulumuz, öğrencilerimize çift yabancı dil eğitimi veriyor. Üniversite sınavlarına hazırlık amacıyla da haftada 24 saat ekstra ‘üniversiteye hazırlık dersleri’ uygulanarak öğrenciler takviye ediliyor. Ayrıca mezuniyet sonrasında yurtdışında üniversite eğitim imkanı da sunuluyor.

SAĞLIK LİSESİ: Uluslararası düzeyde en çok anlaşmaya sahip sağlık kolejiyle öğrenciler, mesleki İngilizce dersleri, şehirlerin en donanımlı hastanelerinde staj, ERASMUS+ programlarına katılım imkanı ile mesleki kariyerlerine başlangıç yapıyorlar.  (Eskişehir Ekspres)

Editör: Haber Merkezi