İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum merkezde yeni atanan müdür ve müdür yardımcıları ile toplantı yaparak, liderlik özellikleri konusunda bilgi verdi. 
 

‘KAYBEDECEK ÖĞRENCİMİZ YOK’
Konuşmasında hep birlikte bir aile olarak Çorum'da eğitimi daha iyi yerlere getirme hedefi üzerinde duran İl Milli Eğitim Müdürü Büyük, “Görev yaptığımız kurumlarda öğretmen, öğrenci ve velilerle iyi iletişim içerisinde olmanız önemli. Sizler eğitim liderlerisiniz. Sorunu önce kendimizde aramamız, önce kendimize bakmamız lazım. Yeniliğe açık olalım. Kendimizi yenileyelim. Çocuklar bize emanet. Gençler bizim davamız. Heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmememiz gerekiyor. Ön yargılı olmadan herkese eşit davranacağız. Öğrencilerimize değer vereceğiz, değer verdiğimizi hissettireceğiz. Kaybedecek bir öğrencimiz yok. Her şeyi görün, her şeyi bilin ve her şey kontrolünüz altında olsun. İşimize odaklanalım. Seferberliğimiz çocuklarımız için.
Sayın Bakanımızın ifade ettiği gibi çocuklarımızı bugüne uyandırmak için çalışmalıyız. Devletimize karşı sadakatle görevimizi yerine getirmek durumundayız. Kapımız sizlere her zaman açık. Size güveniyoruz. Hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

 

Editör: Haber Merkezi