RE­CEP ME­BET
Ana­do­lu Üni­ver­si­te­si Açı­köğ­re­tim Fa­kül­te­si (AÖF) ‘İkin­ci Üni­ver­si­te’ baş­vu­ru­la­rı sü­rü­yor.
AÖF Ço­rum Bü­ro­su’ndan ya­pı­lan açık­la­ma­da, İkin­ci Üni­ver­si­te in­ter­net baş­vu­ru­la­rı ve ka­yıt ta­rih­le­ri ile il­gi­li bil­gi­ler ve­ril­di.
‘Ha­yal­le­ri­niz bir dip­lo­ma­ya sığ­maz’ slo­ga­nıy­la ya­pı­lan du­yu­ru­da, ikin­ci üni­ver­si­te için gi­riş sı­na­vı şar­tı­nın bu­lun­ma­dı­ğı ha­tır­la­tıl­dı.
Baş­vu­ru­la­rın 21 Ey­lül 2018 ta­ri­hi­ne ka­dar sü­re­ce­ği be­lir­ti­lir­ken İkin­ci Üni­ver­si­te eği­ti­mi hak­kın­da de­tay­lı bil­gi­nin http://ikin­ci­uni­ver­si­te.ana­do­lu.edu.tr in­ter­net ad­re­sin­den alı­na­bi­le­ce­ği kay­de­dil­di.
İkin­ci Üni­ver­si­te 2018-2019 Öğ­re­tim Yı­lı ka­yıt du­yu­ru­sun­da ay­rı­ca şu ifa­de­le­re yer ve­ril­di:
“Bel­ki şu an­da çok iyi bir üni­ver­si­te­de oku­yor­sun. Pe­ki, ger­çek­ten bu bö­lüm­de oku­mak mıy­dı ha­ya­lin? Ya da bir mes­le­ğe sa­hip ol­dun so­nun­da; ama ne­den bu­nun­la ye­ti­ne­sin ki? Ha­ya­tın­da her şey yo­lun­da ol­sa da, baş­ka mes­lek­ler, baş­ka me­rak­lar, baş­ka ha­yal­le­re sa­hip ol­mak is­te­ye­bi­lir­sin. İş­te, Ana­do­lu Üni­ver­si­te­si sa­na tüm bun­la­rı ger­çek­leş­tir­me fır­sa­tı su­nu­yor. Üs­te­lik şart­sız, sı­nav­sız... Şim­di, Ana­do­lu Üni­ver­si­te­si İkin­ci Üni­ver­si­te Prog­ram­la­rı ile ka­ri­ye­rin­de yük­sel­me, me­rak et­ti­ğin bö­lüm­de oku­ma ve ha­yal­le­ri­ni ger­çek­leş­tir­me şan­sı el­le­rin­de. Eğer se­nin de ha­yal­le­rin bir dip­lo­ma­ya sığ­mı­yor­sa, İkin­ci Üni­ver­si­te Prog­ram­la­rı se­ni bek­li­yor!”

Editör: Haber Merkezi