Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler YKS kursları öncesi seviye belirleme sınavında ter döktü.

Buhara Kültür Merkezi ve Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezleri bünyesindeki kurslara katılacak öğrenciler sınav sonucuna göre belirlenecek.
Gençlerin, geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için Belediye bünyesinde eğitim faaliyetlerini çok önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik açtıkları YKS kurslarının 15 Eylül’den itibaren başlayacağın ifade etti. 

YKS kurslarına katılmak için müracaat eden öğrenciler için yaptıkları sınava gençlerin ilgisinin hayli yoğun olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “Üniversite hazırlık kurslarımız alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından verilecek. Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı konularında verilecek olan kurslarımıza katılan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin başarılarını artırmak amacıyla derslerin yanı sıra deneme sınavları, rehberlik çalışmaları ve etüt hizmetleri de vereceğiz." dedi.  

Buhara Kültür Merkezi ve Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde gerçekleşecek olan kursların sınav tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Aşgın, koronavirüs salgını nedeniyle sınıfların sosyal mesafe kuralına uygun şekilde oluşturulacağını belirti. 

Aşgın, sınırlı sayıdaki kontenjanlar için başvuruların devam ettiğini sözlerine ekledi. 

Editör: Haber Merkezi