Mülkiyeti Çorum Belediyesi'ne ait olan toplam 16 konut parselli arsa ile yine mülkiyeti Çorum Belediyesi'ne ait 4 adet ticaret ve 1 benzinlik arsası açık teklif artırma usulü ile satışa çıkartıldı.

Çorum Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamada, “Çorum'un çeşitli bölgelerinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 Maddesine istinaden mülkiyeti belediyemize ait olan 16 konut parselli arsa ile yine mülkiyeti Çorum Belediyesi'ne ait 4 adet ticaret arsası ve 1 benzinlik ile bahçesini açık artırma ihale usulü ile satışa çıkarılacak. İhaleler 3-4 Mayıs tarihlerinde saat 14.00'de Belediye Meclis Salonu'nda encümen huzurunda yapılacak.

3 Mayıs'ta yapılacak olan ihale ile Ayarık Mevkiinde 5, Gülabibey Mahallesinde 4, Bahçelievler Mahallesi'nde 4, İbrahim Çayırı mevkiinde 2, Ulukavak Mahallesi'nde 1 olmak üzere 16 arsa satışa çıkartılacak.

TİCARET VE BENZİNLİK ARSASI DA SATILACAK

4 Mayıs'ta yapılacak olan ihalede ise Ayarık Mevki'in de bulunan 1 ticaret arsası, Bayat Mahallesi'nde bulunan bahçesi ile birlikte 1 benzinlik, Gülabibey Mahallesinde ise 1 sanayi arsası ve 2 ticaret arsası satışa çıkartılacaktır. İhaleye katılacak olan istekliler ihale şartnamesini Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İstimlak Birimlerinden temin edebilirler.” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi