FATİH BATTAR

1980 yılında Orhan Cazgır tarafından Cazgır Limited Şirketi olarak kurulan ve 2001 yılında üretimlerini genişleterek ve gelişme gösterdiği alanlarda yatırımlarını büyüterek ‘Cazgır İnşaat Isı Sistemleri Tic. A.Ş adını alan Cazgır A.Ş, 38 yılını çalışanları ile pasta keserek kutladı.

Önceki gün İkinci Bahar’da 38.yılını çalışanları kutlayan Cazgır A.Ş, geliştirdikleri Glikol Ünitesi’ni Türkiye’de üreten ilk firma olma mutluluğunu da aynı anda yaşadı.

TPAO'nun desteğiyle glikol ünitesinin ihracatını yapmayı hedefleyen Cazgır A.Ş, hem başarısını hem de 38.yılını pasta keserek kutladı.

38.yılını çalışanlar ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Cazgır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır, çalışanlara seslenerek; ‘Biz büyük bir aileyiz ve bu aileyi hep birlikte büyüteceğiz.” dedi

Cazgır A.Ş olarak vizyon ve misyonlarını açıklayan Orhan Cazgır; “Misyonumuz, Dünya Enerji ve Kriyojenik Ekipmanları Sektöründe edindiğimiz yeri her gün ilerleyen teknolojisi ve kalitesiyle geliştiren, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, insana, çevreye ve kurumsal gelişime önem veren, dinamik yapısı ve kültürüyle, rekabetçi, sürdürülebilir ve çözüm odaklı bir firma olmak. Vizyonumuz ise enerji sektöründe müşteri ve paydaşlarına değer yaratan, güvenilir ve tercih edilen bir marka olmak.” diye konuştu

Cazgır A.Ş olarak 1980 yılında çıktıkları yolda 2006 yılında yurtdışına açıldıklarını ve yükselen bir pazar olan kreyojenik piyasaya giriş yapmak adına yeni yatırımlarını tamamladıklarını belirten Cazgır, dünya standartlarında dünya piyasalarına malverebilecek şekilde tüm sertifikasyonlarını tamamladıklarını ve güçlerine güç kattıklarını söyledi.

Orhan Cazgır’ın konuşmasının ardından 38.yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Cazgır A.Ş’de 10.yılını dolduran çalışanlara plaket takdim edildi.

38.yılını kutlama etkinliklerine Cazgır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır’ın yanı sıra Cazgır A.Ş İmalat Müdürü Salih Çalıcı, İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Bolat, Kalite Kontrol Müdürü Selman Çemrek, Finans Müdürü Ayşe Geyik ile firma çalışanları katıldı.

Kutlama etkinlikleri 38.yıl anısına pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi