Türkiye Finans, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ÇESOB) ile Çorumlu esnaf ve sanatkârların ekonomik kalkınmalarını desteklemek amacıyla protokol imzaladı. Banka, bu protokol sayesinde ÇESOB’a kayıtlı 16 bine yakın üyeye indirimli ihtiyaç ve taşıt finansmanı desteğinin yanı sıra birbirinden farklı avantajlar sunuyor.


Protokol imza töreni, Türkiye Finans Perakende Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, Türkiye Finans Çorum Şube Müdürü Akif Usta, Kayseri Perakende Bölge Satış Müdürü Seyit Ömer Tümtürk ve Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Recep Gür’ün katılımıyla, geçtiğimiz salı günü ÇESOB’da gerçekleştirildi. Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği üyelerinden Burhan Balcı, Fevzi Bilgin, Lütfi Barut, Nesimi Özkubat ve Selami Koçyiğit de imza törenine katılarak Türkiye Finans Katılım Bankası ile yapılan protokole destek verdi.


Yapılan açıklamaya göre, protokol süresi içerisinde ÇESOB üyelerine özel olarak, açılan yeni katılım hesapları için ek avantajlı paylaşım puanı uygulayacak olan Türkiye Finans, bankanın faal kartlarında Oda’ya özel fiyatlama sunuyor. Yanı sıra, Oda üyelerinin mal ve hizmet alımlarını fonlamak için kurumsal finansman desteği, makine alımları için leasing ve bireysel ihtiyaçların finanse edilmesi için avantajlı fiyatlardan yararlanmasını sağlıyor. Banka, 3 ay boyunca oda üyelerinden takas çeki ücreti, kurumsal internet şubesi üzerinden yapacakları EFT / havale işlemi bankacılık ücreti ve hesap işletim ücreti de almayacak. Türkiye Finans, Oda üyelerine indirimli ihtiyaç ve taşıt finansmanı desteği de verecek. Ayrıca üyeler, işlemleri için hesap işletim ücreti de ödemeyecek. 

Editör: Haber Merkezi