RECEP MEBET

Kozmetik sektöründe Çorum’un parlayan yıldızı olan Golonya, markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Golonya Kozmetik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İlker Tosun, Çorum’da üretimini gerçekleştirdikleri kolonya çeşitlerinin tüketicilerin beğenisini kazandığını söyledi.

Türkiye’nin dört bir yanında satışa sunulan Golonya’nın ulusal bir marka haline gelmeye başladığını anlatan Ali İlker Tosun, “Özel kokulardan oluşan Golonya ürünleri, kalite ve şık tasarımlı ambalajlarıyla tüketicilerden tam not alıyor” dedi.

Çorum Sanayi Sitesi’ndeki tesislerde üretilen Golonya çeşitlerinin kozmetik sektörünün yeni gözdesi haline geldiğini belirten Tosun, “Ege inciri, ekşi mandalina, tuzsuz deniz, baharat ve kurukahve kokulu Golonyalar, Fig, Mandarine, Spice, Aqua ve Turkish Coffee isimleriyle mağazalarda yerini aldı” diye konuştu.

‘DÖK Bİ GOLONYA!’

Türkiye’nin kolonya uzmanı olarak nitelendirdikleri Golonya’yı, ‘Gülümseyin Döküyoruz’ sloganıyla tanıttıklarını ifade eden Tosun, ileriki zamanda Golonyalı Mendil, kişisel bakım ve ev bakım ürünlerinden oluşan setleri de tüketicilerin beğenisine sunacaklarını kaydetti.

Ürün yelpazesine kurukahve kokusunu da ekleyen Golonya ile ilgili açıklamalarını sürdüren Tosun, şunları söyledi:

“Türkiye’nin kolonya uzmanı olarak tuzsuz deniz (Aqua), ekşi mandalina (Mandarine), baharat (Spice) ve incir (Fig) kolonyaları ile alışagelmiş ürünlerin dışında parfümsü kalıcı kokularımızla kolonya kültüründe yeni bir akım başlattık.

Gerçekleştirdiğimiz tanıtım lansmanlarıyla kültürümüzde yer etmiş kolonyalara farklı bir koku ve tasarım kazandırdık. Kolonyanın hayatımızdaki yeri ve önemine vurgu yaparak Golonya’yı tüketicilerin beğenisine sunduk.

Detaylı bilgi edinmek isteyenler www.golonya.com’u ziyaret edebilir, bayilerimizdeki özel standlarda yer alan ürünlerimizi inceleyebilirler.”

Editör: Haber Merkezi