RECEP MEBET

Güven Sürücü Kursu, eğitim araçlarını Volkswagen marka son model otomobillerle yeniledi.

Özel Güven Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu tarafından satın alınan 4 adet Volkswagen Polo otomobil dün düzenlenen programla kurs yetkililerine teslim edildi.

Volkswagen yetkili satıcısı Ahlatcı Otomotiv’de düzenlenen araç teslimatına Güven Sürücü Kursu sahibi Sami Şentürk, Ahlatcı Otomotiv Satış Müdürü Refik İyikan, satış danışmanları ile bazı kurs çalışanları katıldı.

Sürücü eğitiminde 30 yıllık tecrübe ile faaliyetlerini sürdürdüklerini anlatan Sami Şentürk, “Güven Sürücü Kursu olarak bugüne kadar 20 bini aşkın kişinin ehliyet almasına vesile olduk” dedi.

Çorum’da sürücü eğitimi alanında gerek kadro gerekse araç filosu bakımından daima öncü konumda olduklarını vurgulayan Şentürk, “Sürücü adaylarına en kalileti hizmeti sunma bilinciyle eğitim araçlarımızı son model Volkswagen Polo otomobillerle yeniledik” diye konuştu.

Volkswagen’i tercih etme nedenlerinin yakıt ekonomisi, sürüş keyfi, kullanım rahatlığı ve düşük bakım maliyeti olduğunu vurgulayan Şentürk, kursiyerlerine daha iyi imkanlar sunmak için hiçbir masraftan kaçınmadıklarının altını çizdi.

Programda konuşan Satış Müdürü Refik İyikan ise sınıfının gözdesi olan yeni Volkswagen Polo’nun 2018 yılına da damga vuracağını söyledi.

Eğitim araçlarında Polo’yu tercih eden Güven Sürücü Kursu’nu kutlayan Refik İyikan, yeni otomobillerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.