M.BURAK YALÇIN

Atlas Fuarcılık tarafından “İş ve İnşaat Makinaları” fuarı açıldı.

Dün Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Merkezi’nde açılan fuarın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Kılıç, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ahlatcı, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Atlas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan ve davetliler katıldı.

Programda konuşma yapan Atlas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun, fuarın amacının yapı ve inşaat sektöründeki gelişmeleri sergilemek olduğunu belirterek, “Fuarlar, üreticiler ile tüketiciler arasında bir köprü görevi görürler. Çorum’u fuarın merkezi yapacağız” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Kılıç ise Çorum’un gelişmesi ve büyümesi için bu fuarın önem arz ettiğini dile getirerek, “Çorum’dan yurtdışına ihracat yapan kapı, yalıtım, radyatör, seramik sektörlerinde bulunan firmalarında bu fuara katılmalarını gönül isterdi. Elbirliği ile bu fuarı büyüterek Çorum Yapı Fuarı’nın bölgenin en önemli organizasyonu olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek fuarın açılışı yapıldı.

Fuarın 29 Nisan tarihine kadar açık kalacağı belirtildi.