RECEP MEBET

Ulusoy Seyahat Çorum Acentesi Hedef Turizm hizmete girdi.

Sektörün tanınmış isimlerinden Recai Kuzey ve Nadir Demir’in işletmecisi olduğu firma, Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali 55 numaralı yazıhanede faaliyet göstermeye başladı.

Çorum’dan Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Bursa ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına seferler düzenlemeye başlayan Ulusoy, ‘Her şey zamanında!’ sloganıyla Çorumlular’la buluştu.

“Sektörde 80 yılı geride bırakan Ulusoy’u, Çorum halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Nadir Demir, şehir merkezinde Yazıçarşı, Bahabey Caddesi’nde Karmen Pastanesi yanı ve Yeşil Fırın karşısındaki bilet satış gişelerini de hizmete sunduklarını söyledi.

Gazi Caddesi, Mimar Sinan ve Buharaevler’deki bilet satış gişelerinin de yakında hizmete gireceğini belirten Demir, Çorum’un heryerine tüm seferler için ücretsiz yolcu servisi imkanı da sağladıklarını ifade etti.

‘ULUSOY’LA KEYİFLİ YOLCULUKLAR’

Nadir Demir, “Gece 03.00’ten itibaren her saat başı Çorum-Ankara, saat 08.00, 11.00 ve 21.00’de ise Çorum-İstanbul seferlerimiz mevcut” dedi.

Ulusoy filosundaki Volvo İrizar marka tam donanımlı otobüslerin geniş koltuk arası mesafesi sayesinde yolculukları keyfe dönüştürdüğünü vurgulayan Demir, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ulusoy, 1937 yılında ilk temelleri atıldığı günden bugüne Türkiye’de taşımacılığın geldiği noktayı tanımlayan ve dünyanın en iyi yolcu karayolu taşımacılık sisteminin oluşmasında etken olan bir kilometre taşı oldu.

Karayolu ulaştırma sektöründe ‘Superbrands Ödülü’ alan ilk seyahat firması olan Ulusoy, Türkiye’de yaygın bir ulaşım ağına sahip.

Ulusoy, günümüze kadar yolcu taşımacılığı işini sektörün öncüsü olma vizyonu ile çağını yakalayarak ve yenilenerek gerçekleştirmiştir. Ulusoy, bugün Türkiye’de yaygın ulaşım ağındaki seferleri, yüksek standartlı ve donanımlı yaklaşık 320 otobüslük filosu ile yılda ortalama 3,5 milyon yolcu taşımaktadır.

Ulusoy, otobüs işletmeciliğini sadece bir taşımacılık değil bir sistem olarak planlayarak ve uygulayarak satış hizmetleri, seyir hizmetleri, konaklama tesisleri, kalkış noktaları ve varış hizmetlerini bir bütünlük içinde sunmaktadır.

Vazgeçilmez ilkeleri güvenlik ve kalite olan Ulusoy’da hizmet planlaması müşteri beklentilerinin önünde yürümektedir. Bu nedenle Ulusoy Türkiye’de karayolu yolcu taşımacılığını tanımlayan, model oluşturan lider bir marka olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Tüm bu ayrıcalıkları yakından görmek ve seyahatlerini keyfe dönüştürmek isteyen tüm Çorum halkını Ulusoy Çorum Acentesi Hedef Turizm bilet gişelerine bekliyoruz.”