S.S. Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Yaydiğin Köyü civarında yapımına başlanan yeni iş yerleri bir bir yükselmeye başladı.

Yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarının devam ettiği arazide hummalı bir çalışma göze çarparken, Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun da sık sık gittiği arazide çalışmaları yakından takibini sürdürüyor.

Kurulalı yaklaşık 1,5 yıl olmasına karşın bu süre zarfında çok yol alan S.S. Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çorumlu esnaf ve sanatkârları, sosyal donatılarıyla beraber modern ve çağın gerektirdiği şartlara uygun yeni işyerlerini bir an önce tamamlamanın gayreti içerisinde.

Yapımı Al-Ka İnşaat tarafından süren yeni işyerlerinin 2 yıl gibi kısa bir sürede bitirilerek hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun, Türkiye’ye örnek bir sanayi sitesini Çorumlu esnaf ve sanatkârlara kazandırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Kendilerine inanan, güvenen kooperatif ortaklarını asla mahcup etmeyeceklerinin altını çizen Uzun, "Bu yolda bizlere inanarak yola çıkan esnaf ve sanatkâr kardeşlerimizi çağımızın gerektirdiği modern işyerlerine bir an önce kavuşturmanın derdindeyiz. Ben ve Kooperatif Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım da bu bilinçle hareket ediyor." dedi.

Önümüzdeki aylarda geniş kapsamlı bir temel atma töreni düzenleyeceklerini vurgulayan Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun, ayrıca uygun koşullarda kredi için devlet ve özel bankalarla sürdükleri görüşmelerin de son aşamaya geldiğini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi