İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs nedeniyle belirli güzergâhlarda trafik tedbiri alacak

Yarın yapılacak kutlamalarla ilgili olarak trafik tedbirleri kapsamında Çorum merkezinde bulunan araç sahibi-sürücüsü vatandaşların, trafik güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunarak mağduriyet yaşamamaları için belirlenen güzergâha göre hareket etmeleri gerekiyor.

Bahabey Caddesi üzeri Migros Kavşağı ile Bahabey Kavşağı arasında kalan kısım ve  Gazi Caddesi üzeri Stat Kavşağı, Valilik  Kavşağı, Saat Kulesi’ne kadar olan bölüm Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan kısım ile İnönü Caddesi üzeri Anitta Kavşağı, Garanti Kavşağı, Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan yollar yarın saat 07.00’den itibaren her iki yönde taşıt trafiğine kapalı olacağından geçiş yapmak isteyen araç sürücüleri alternatif yolları kullanabilirler.

Yukarıda belirtilen yerlere araçlarını park eden vatandaşların araçları çekiciyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısında yer alan fuar alanı açık park alanına çekilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için alınan tedbirlere uygun davranarak güvenlik kuvvetlerine yardımcı olmaları rica edildi.

Editör: Haber Merkezi