FATİH BATTAR

Çorum Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında inşa edilen 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan’ın katılımıyla törenle hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ve partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Atık malzemelerden yapılan kıyafetler, özel öğrenciler tarafından defile ile sergilendi.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nin hazırladığı defile gösterisi büyük alkış toplarken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan da özel öğrencilerle yakından ilgilendi.

Özel öğrencilerin hazırladığı mini defile gösterisinin ardından  konuşmalara geçildi. Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Kaararslan ve protokol üyeleri tesisi gezerek bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi