14 yaşındaki kızından iki gündür haber alamayan baba, kızının bulunması için Çorum kamuoyundan destek istedi.

Bu yıl Oğuzlar’da başlayacağı lise eğitimi için kayıt yaptırmak üzere evinden çıkan 14 yaşındaki kızı Sibel Kara’nın hayatından endişe ettiklerini ifade eden baba Ahmet Kara, polis ve jandarmaya müracaat ettiklerini, kızını kaçıran kişinin aracının emniyet birimleri tarafından da tespit edildiğini ancak belirli bir noktadan sonra takip izinin kaybedildiğini anlattı.

“İki gündür neye uğradığımızı şaşırdık. Yaşıyormuyuz, ölümüyüz onu bile ayırt edemez olduk. Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. ne oldu, nasıl oldu anlamış değiliz. Tek umudumuz bir an evvel kızımıza kavuşmak.” diyen baba Ahmet Kara, polis ve jandarmanın yaptığı araştırmada M.B. isimli 33 yaşındaki bir şahsın 06 GE 5158 plakalı otomobille kızını Oğuzlar’dan götürdüğünün tespit edildiğini anlattı.

Özellikle eşinin perişan durumda olduğunu aktaran Ahmet Kara, “Gören duyan her kim varsa Allah rızası için bize yardım etsin, polisi jandarmayı ve 0555 173 76 26 nolu telefonu arayıp ihbar etsin. Emniyet ve jandarmadan kızımı bulmasını, çalışmalarını hızlandırıp daha da genişletmesini bekliyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi