FATİH BATTAR

Oktay Koltaş, Mustafa Koltaş ve Murat Polat’ın sahibi olduğu Koltaş Otomotiv 2.el oto alım-satım açıldı.

Traktörcüler Sitesi C Blok numara 33 adresinde Çorum halkının hizmetine giren Koltaş Otomotiv, tüm marka ve model araçları ekspertiz garantisiyle, müşterilerine sunuyor.

2.el otomotiv sektöründe 10 yıldır Çorum’da hizmet verdiklerini belirten işletme sahiplerinden Oktay Koltaş, 2.el otomotivde Çorum’un yeni adresi olduklarını söyledi.

Koltaş Otomotiv bünyesinde her kesime uygun fiyatlarda araçlarının olduğunu belirten Koltaş, araçlarda ekspertiz güvencesi sunduklarını kaydetti.

2.el otomotivlerde güvenin çok önemli olduğunu belirten Koltaş; “Çorum’da 10 yıldır otomotiv sektöründe hizmet veriyoruz. Her keseye ve her bütçeye uygun araçlarımız var. Bize uğramadan araç almayın derim. 2.el araçta güven çok önemlidir ve biz bu güvenin adresi olacağız. Hedefimiz; alışılagelmiş piyasa anlayışından farklı, araç alım satımına yeni bir bakış açısı ve kalite getirmek aynı zamanda edindiğim tecrübeyi insanlara faydalı olacak şekilde tanıtmak istiyorum.” dedi

Koltaş, güvenle ve rahatla 2.el araç sahibi olmak isteyen herkesi Traktörcüler Sitesi’nde hizmet veren Koltaş Otomotiv’e davet etti.