Çorum'un köklü ve öncü alışveriş merkezlerinden Karabacak Mobilya, 36. kuruluş yıldönümünü müşterileri ile birlikte kutluyor.
Karabacak Mobilya, 36. yıla özel, kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.
Karabacak Mobilya Sahibi Sadık Karabacak ve Ali Karabacak, işletmenin 36. kuruluş yıldönümü kapsamında Ramazan bayramına kadar fabrika fiyatına satış avantajı sunduklarını söyledi.
Çekilişsiz-kurasız tatil kampanyasının da devam ettiği Karabacak Mobilya'da müşteriye birçok fırsatlar sunuluyor.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA

36 yıl önce Sadık Karabacak tarafından kurulan, ilk günkü heyecanla "Aile Şirketi" olarak yoluna devam eden Karabacak Mobilya, ülke genelinde kalitesini ve varlığını ispatlamış 80 mobilya firmasının Çorum bayiliğini yapıyor. 
Çorum'un gülen yüzü, sempatik tavırları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ali Karabacak'ın yönettiği firma, bölgenin en kapsamlı, en tecrübeli mobilya mağazası konumunda.
5.000 metrekare teşhir alanı, 4 mobilya mağazası ile her bütçeye, her zevke hitap eden, müşterilerin rahatlıkla aradıkları ürünleri bulabileceği Karabacak Mobilya, Türkiye'nin her bölgesine, her yerine ücretsiz sevkiyat, kurulum ve servis hizmeti sağlıyor.
Sektörü ve yenilikleri yakından takip eden, teknolojinin ve çağın gerektirdiği tüm imkanları kullanan Ali Karabacak, mimarların çizimlerine kendi tecrübelerini de katarak, kaliteli fabrikalarda üretim yaptırıyor.

BAMBİ YATAK BAYİLİĞİ TAMAM

36. yılında Bambi Yatak bayiliğini de bünyesine katan Karabacak, hizmet ağını genişleterek güçlendirdi. 
Baba-oğul-torun tüm kuşağın bir arada yer aldığı Karabacak Mobilya'da müşteri memnuniyeti, güleryüz ve dürüstlük her zaman ön planda tutuluyor. Sürekli işinin başında olan, ofis kullanmadan müşterileri ile birebir irtibat kuran Ali Karabacak ve ailesi, profesyonel satış ve montaj ekibi ile de güçlü bir aile şirketi oluşturdu.
Bugüne gelişlerinin ve kazanımlarının sebebinin müşteri memnuniyeti, güleryüz, dürüstlük, işin başında durma, ofis kullanmama ve müşteri ile birebir yakın ilgi olduğunu vurgulayan Karabacak, "Siz varsınız diye biz varız. Teşekkürler Türkiyem, teşekkürler Çorum" ifadesini kullandı.

TATİL KAMPANYASINA DEVAM

Karabacak Mobilya, müşterilerini çekilişsiz-kurasız Türkiye'nin çeşitli yerlerine tatile göndermeye devam ediyor.
"Sizleri istediğiniz yere, istediğiniz tarihte tatile gönderiyoruz" diyen Ali Karabacak, her şeyin müşteri memnuniyeti ve iyiliği için olduğunu kaydetti.

"ÇÖZÜM ORTAKLIĞI İLE MÜŞTERİMİZİN YÜKÜNÜ HAFİFLETİYORUZ"

Karabacak Mobilya, ayrıca "Düğün Paketleri" ile de önemli bir fırsat sağlıyor.
Ali Karabacak, "mağazalarımızdan alışveriş yapan kardeşlerimize kapı kapı dolaşmadan sürekli istişare halinde olduğumuz çözüm ortaklarımızla hizmet veriyoruz. Gelinlikçi, kuaför, güzellik merkezi, kına organize, perde, ayakkabı gibi hizmetlerde müşteriye irtibat halinde olduğumuz firmalarımızdan faydalanma imkanı sunuyoruz" dedi.

FABRİKA FİYATINA  SATIŞ KAMPANYASI

Ramazan ayı boyunca ürünlerde fabrika fiyatına satış kampanyası başlattıklarını vurgulayan Ali Karabacak, ilk günkü heyecanla hizmet yoluna devam ettiklerini açıkladı.
Karabacak, "Artık yeni evlenen gençlerimiz, evini yenileyen vatandaşlarımız buraya geldiklerinde ihtiyaçları olan tüm ürünleri aynı çatı altında temin edebilecek. Vatandaşlarımız mağaza mağaza gezmek zorunda kalmayacak, başka şehirlere de gitme ihtiyacı hissetmeyecek. Bu imkanın yanı sıra ödemelerde de kolaylıklar sağlıyoruz. Fiyatlarımız son derece caziptir. Üstelik de kaliteli, garantili ürünlerle Çorum halkına hizmet veriyoruz. Bizler bu sektörde söz sahibi olmak, vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz" dedi.
"Amacımız insanlarımıza kaliteyi ucuza satmaktır" diyen Karabacak, diğer il ve ilçelerden gelip de mağazadan alışveriş yapan müşteriler için bulundukları yere ürünü kargo ile ücretsiz göndereceklerini kaydetti.