Çorum Belediyesi, boş bulunan itfaiye eri kadroları için yapılan ön başvuruları aldı. Sınava girmeye hak kazanan adaylar için 2-3 Aralık tarihlerinde, Saat: 09:00‘dan itibaren Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü‘nde sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak.

Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 15/C maddesinin birinci fıkrası gereğince, 18/11/2019 – 22/11/2019 tarihlerinde evrak teslimi yapan adaylar için, KPSS (B) grubu puan sonuçlarına göre sıralama yapıldı.

2-3 Aralık 2019 tarihleri arasında Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü‘nde yapılacak sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların, sınav giriş belgeleri adreslerine gönderilecek.

Adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı sayıda aday sınava çağrılmaya hak kazandı.  

Adaylar, sınav tarihinde ve sınav saatinden 30 dakika önce sınav yerinde hazır bulunması gerekiyor. 

Sınava girmeye hak kazanan adayların sınav giriş belgesi ve kimlik belgeleri ile belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde hazır olmaları gerekiyor.  (Sınav Giriş Belgeleri adreslerine ulaşmayan adaylar belgelerini sınav günü Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden temin edebilirler.)

Adaylar uygulama sınavı için eşofmanları ve spor ayakkabılarıyla gelmesi gerekiyor .

Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan, sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecek, Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen tarihte sınava katılmayanlar, haklarını kaybetmiş sayılacak.

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ