HURŞİT BOZKURT
Ensar Vakfı Çorum Şubesi, olağanüstü genel kurul yaparak yeni yönetimini belirledi. Şube Başkanı Erol Kavuncu’nun milletvekili olmasıyla birlikte gerekleştirilen olağanüstü genel kurulda, Abdurrahman Çırak Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı olarak görevlendirildi.


Hüseyin Kır’ın divan başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen genel kurulda divan üyeliklerine Halil İbrahim Aşgın ve Zekeriya Işık getirildi.
AK Parti Milletvekili eski Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu’nun da hazır bulunduğu toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandıktan sonra, Abdurrahman Çırak şube başkanı olarak seçildi. 


Çırak, seçim sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, bu vakte kadar Ensar Vakfı’na hizmet eden tüm yönetici ve gönüllülerine teşekker ettiğini belirterek, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayıp, Ensar Vakfı’nın hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade etti. 


Abdurrahman Çırak başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler görev aldı: Abdurrahman Çırak, Halil İbrahim Aşgın, Dilaver Çevik, Ahmet Kamil Benli, Zekeriya Işık, Hüseyin Kır, İsmail Yağbat, Süleyman Atcıoğlu, Abdulkadir Tural, Hüseyin Kıran, Kasım Madan, Zeynel Satılmış.
Eşref Eldogan, Cemil Öz ve Güngör Karakaş da Murakebe Üyesi olarak görev aldı.

 

Editör: Haber Merkezi