M.BURAK YALÇIN

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çorum’a yapılacak olan Ağız Diş Sağlığı Hastanesi’ni yatırım programına aldıklarını belirterek, bu sene temelini atacaklarının müjdesini verdi.

Ulukavak Mahallesi sakinleri Çorum Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’da katıldı.

Ulukavak Mahallesi’ndeki Pazartesi Pazarı’nda gerçekleşen iftar programına AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Çorumluların bayramını tebrik etti.

Karadağ’dan sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Zeki Gül ise AK Parti iktidarından önce sağlıkta yaşanan sıkıntıları hatırlatarak o sıkıntıların AK Parti iktidarıyla giderildiğini söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da güçlü Türkiye, güçlü meclis için Cumhur ittifakına destek istedi.

Son olarak kürsüye gelen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’da Ulukavaklılara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamını getirdiğini söyledi.

Türkiye’nin 24 Haziran günü tarihi bir seçim yapacak yapacağını da dile getiren Bakan Demircan, “Bütün her seçimler önemlidir ama bu seçim hepsinden daha önemli. Aslında milletimiz bu seçimi 1 yıl önce yaptı anayasa değişikliğinde kararını verdi. Cumhurbaşkanlığı’nda Recep Tayyip Erdoğan’a diğer pusulada da mührünüzü AK Parti’ye basacaksınız” diye konuştu.

Demircan, programda Çorum’da Ağız Diş Sağlığı Hastanesini yatırım programına aldıklarını, bu sene de temelini atacaklarının müjdesini verdi.