RECEP MEBET
Ahenk ve Berat Turizm Çorum Bölge Temsilciliği, Üçtutlar Mahallesi Cami Kebir Sokak numara 6/1’de hizmete girdi.
Suat Kavukcu’nun bölge temsilciliğini üstlendiği firma, Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelere hac ve umre organizasyonu alanında hizmet vermeye başladı.

Sektörde 35 yılı aşan tecrübeye sahip olan İstanbul Fatih merkezli firmayı tanıtan Suat Kavukcu, Türkiye’nin önde gelen turizm acentelerini Çorum halkıyla buluşturduklarını söyledi.

“Merhum Hafız Recep Camcı Hocaefendi’den bu yana çok sayıda hemşehrimizi kutsal topraklara götüren Ahenk ve Berat Turizm, hizmet yelpazesine Çorum’u da ekledi” diyen Kavukcu, kalite ve güven odaklı hizmet anlayışı ile faaliyet gösterdiklerini kaydetti.
Kavukcu, “İslamiyet’in temel esaslarından biri olan hac ve umre ibadetini yerine getirmek isteyen Hz. Peygamber sevdalılarını kutsal topraklarla buluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Cazip fiyat ve ödeme koşulları içeren Aralık ve Mart ayı umre organizasyonları için kayıtların devam ettiğini anlatan Kavukcu, “Bizzat kafile liderliğini üstleneceğim 18 günlük umre programlarımız dahilinde Mekke ve Medine’deki müstesna mekanları ziyaret edeceğiz. Hac ve umre organizasyonlarımızla ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ulucamii civarı, İzmir Lokantası karşısında hizmet veren irtibat ofisimize bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi