AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum Özel Hastanesi’ni ziyaret ederek, burada görev yapan görev yapan ebelerin ve hemşirelerin gününü kutladı. 

‘Kendi hayatlarını hiçe sayarak hayat kurtarmaya adanmış bir ömür ve aylarca gelmesi beklenen en tatlı misafiri karşılayan alınan ilk nefese şahit olan ve bu kutsal görevi ifa eden ebelerimizin ve hemşirelerimizin gününü kutluyorum.’ diyen Ahlatcı;, Çorum Özel Hastanesi’nde görev yapan ebe ve hemşireleri kutladı.  

Ahlatcı, Çorum Özel Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi’nde bulunan çiçeği burnunda anneleri ve dünyaya gözlerini açan geleceğin teminatı olacak olan bebekleri ziyaret ederek çiçeği burnunda annelere göz aydınlığı dileklerinde bulundu. 

Çorum Özel Hastanesinde tedavi gören hastalara da uğrayan Ahlatcı, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek Allahtan acil şifalar temennisini iletti. Hastalara ve hasta yakınlarına istek ve taleplerinin olup olmadığını sorarak her zaman yedi yirmi dört arayarak ihtiyaçları olduğunda ya da olmadığında arayabileceklerini sorarak hayır dualarını aldı.  Hastalarımız ve hasta yakınlarımız ise; “Devletimizden ve sizlerden Allah razı olsun, devletimize ve milletimize zeval vermesin hükümetimiz ve sizler sayesinde bir eksiğimiz bulunmamaktadır. Allah, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin.” diyerek teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi