FATİH BATTAR

İşletmeciliğini Mustafa Sağr’ın yaptığı AK-AR Su Arıtma Sistemleri açıldı.

Yavruturna Mahallesi Cengiz Topel Caddesi numara 2/H (Esnafevler Cami karşısı) adresinde Çorum halkının hizmetine giren AK-AR Su Arıtma Sistemleri deneyimli ve alanında uzman ekibiyle Çorum’da su arıtma sistemlerinde öncü firma olmayı hedefliyor.

Halkın daha sağlıklı su içebilmesi için bu yola çıktıklarını belirten işletme sahibi Mustafa Sağır; “Alanında uzman ve deneyimli teknik servisimiz, son teknoloji cihazlarımız, satış öncesi ve sonrası güvencesi, ücretsiz montaj hizmeti ile Çorum halkının hizmetindeyiz.” dedi

GÜNDE 285 LİTRE SU ARITMA KAPASİTİSİNE SAHİP

AK-AR Su Arıtma Sistemleri olarak ürünlerde 5 yıl garanti verdiklerini aktaran Sağır, günde 285 litre su arıtma kapasitisine sahip cihazların 5 aşamalı olduğunu ifade etti.

Kullandıkları cihazlarlarla evlere hazır sulardan daha kaliteli su montaj ettiklerini dile getiren Sağır; “Su içmek sağlığımız açısından oldukça önemli temel ihtiyaçtır. Ayrıca su sağlığımızın korunmasında da son derece önemli rol oynamaktadır. Bu sebeple ister içmek için olsun ister üretim ve hammadde işleme proseslerinde olsun suyun uygun su arıtma sistemleri ile gereken özelliklere sahip kılınması gerekmektedir. Sürekli hazır su almak bütçe için oldukça fazla masraf anlamına gelir. Bunun için en iyi yöntem ise su arıtma sistemi ile suyu arıtarak evsel kullanımda hijyenik hale getirmektir. Arıtma cihazları sayesinde su kullanımı elimizden altında olacaktır.” şeklinde konuştu

Sağlıklı su temini konusunda Türkiye’de ve Çorum’da yaşanan sorunlar başta bireysel tüketiciler başta olmak üzere kurumsal anlamda da su arıtma cihazlarının sıklıkla tercih edilmesini sağladığını belirten Sağır; “Yapılan araştırmalar su arıtma cihazlarının diğer tüm temiz su alternatiflerine göre çok daha sağlıklı olduğunu ortaya koymuştur. Su arıtma cihazlarının tasarım, montaj, periyodik bakım ve servis hizmetlerini sunan AK-AR Su Arıtma sektörünün öncü firmalarından biri olmayı hedeflemektedir.” ifadelerini kullandı.

Firma olarak her türlü su arıtma cihazlarının bulunduğunu kaydeden Sağır, ev ve işyerlerinde hem kaliteli, hem sağlıklı hem de daha ucuz su içmek isteyenleri Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan AK-AR Su Arıtma Sistemleri’ne davet etti.

Editör: Haber Merkezi