FATİH AKBAŞ

AK Parti İl Teşkilatı 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterdiği isimleri düzenlediği programla tanıttı.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılım yüksek oldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı Çorum’da 14 ilçe ve 2 belde belediyesi bulunduğunu ve bunların 11 tanesinin AK Parti’de olduğunu belirterek, “11 belediyemiz AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile yönetiliyor. Hedefimiz 16 belediyenin tamamını kazanmaktır. AK Parti belediyeciliği Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışıdır. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten onunla hizmet etmekten büyük onur duyduğunu söyledi. Aşgın, konuşmasını birlik ve beraberlik vurgusu yaparak tamamladı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ise AK Parti’nin şimdiye kadar girdiği seçimlerin tamamını kazandığını ifade ederek, Mahalli İdareler seçimlerini de kazanacaklarını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasında MHP ile yapılan Cumhur İttifakı'yla ilgili, "Derdimiz 2-3 belediyeyi fazla almak değil. Birkaç belediye onlarda veya birkaç belediye bizde derdi, değil. Aylardır oturuyoruz asla bir pazarlık peşinde değiliz ama istiyoruz ki PKK'ya müzahir olan birisi belediye başkanı olmasın, FETÖ'ye yakın olan lanet bir adam belediye başkanı olmasın. Bizim derdimiz orada” şeklinde kaydetti.

Konuşmaların ardından Mehmet Özhaseki belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye çağırarak partililere tanıttı.

AK Parti’nin Çorum’da 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde sandığa gideceği belediye başkan adayları ise şunlar:

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Alaca Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Şaltu, Bayat Belediye Başkan adayı Ekrem Ünlü, Boğazkale Belediye Başkan adayı Osman Tangazoğlu, Dodurga Belediye Başkan adayı Mustafa Aydın, İskilip Belediye Başkan adayı Recep Çatma, Laçin Belediye Başkan adayı İdris Görükmez, Kargı Belediye Başkan adayı Zeki Şen, Mecitözü Belediye Başkan adayı Ergün Coşkun, Oğuzlar Belediye Başkan adayı Muzaffer Yıldırım, Ortaköy Belediye Başkan adayı Taner İspir, Osmancık Belediye Başkan adayı Recep Cıplak, Sungurlu Belediye Başkan adayı İlyas Özkan, Uğurludağ Belediye Başkan adayı Remzi Torun, Merkez Düvenci Beldesi Belediye Başkan adayı Necmettin Yalçın ve Ortaköy ilçesi Aşdavul Beldesi Belediye Başkan adayı Mehmet Çelik.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Çorum eski Milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım, Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Zeki Gül ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’da katıldı.

Editör: Haber Merkezi