FATİH AKBAŞ
Mahalli İdareler seçimlerinde oluşan AK Parti Belediye Meclisi grubu ilk toplantısını yaptı.

AK Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, seçim sonuçlarının başta Çorum olmak üzere Türkiye ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başladı.

Çorum’un 17 yıllık AK Parti bayrağını yere düşürmeden yola devam ettiğini dile getiren Ahlatcı, seçim çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Mahalli İdareler seçimlerinin Çorum için yeni bir başarıyla sonuçlandığını ifade ederek, “Bu seçimin birçok kahramanı var. İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı İl Başkanlığına atanalı kısa bir süre olmasına rağmen gece gündüz demeden çalıştı. Merkez İlçe Başkanımız Erhan Akar mahalle teşkilatlarıyla iyi çalıştı. Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir ekibiyle bütün evleri ziyaret ederek AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışını anlattı. Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Fatih Temur adaylığımızın açıklanmasından itibaren ekibiyle birlikte büyük bir özveriyle çalıştı. Milletvekillerimizde samimi bir gayret içinde oldular. Vatandaşlarımızda bize inandılar bizde onların güvenine layık olmaya çalışacağız.

Basın mensuplarımızda halkla buluşmamızda gayret gösterdiler. Seçim sürecinin güvenli bir şekilde tamamlanmasında emeği olan başta Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi olmak üzere tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından grup toplantısı basına kapalı olarak devam etti.