AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, beraberinde İl başkan yardımcıları ile birlikte Alaca’ya çıkarma yaptı.

Alaca’da ilk olarak esnaf ziyaretinde bulunan İl Başkanı Ahlatçı, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Emre Turan, Ercan Daşdan, Mustafa Kılınç, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti . Vatandaşların dertlerini dinleyen İl Başkanı Ahlatçı, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla alakalı bilgiler verdi. AK Parti döneminde Alaca’ya önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatan Ahlatçı, yapılan her hizmetin vatandaşın refah seviyesini arttırmak için olduğunu ifade etti.

HASTALARI ZİYARET ETTİLER

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, beraberinde il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Alaca Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Hastanede yatan hastaları ziyaret eden Ahlatçı, geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil hediye etti. Hastane yönetimini ve çalışanları da unutmayan Ahlatçı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

ALACA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Emre Turan, Ercan Daşdan, Mustafa Kılınç birlikte Alaca Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve belediye meclis üyelerince karşılanan İl Başkanı Ahlatçı ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak personelle buluşarak kolaylıklar diledi.

Başkan Şaltu’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Ahlatçı, Alaca Belediyesi’nin alt yapı ve üst yapı anlamında önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u Çorum’da ağırladıklarını hatırlatan Ahlatçı, “Değerli bakanımızı ilimizde ağırladık. Bu ziyaret sırasında ilçelerimizin sorunlarını da kendisine aktardık. Sağolsun birçok projenin yapılacağının sözünü verdi. Alaca ilçemize de üst yapı için 1 Milyon hibe,1 adet çöp arabası,1 adet süpürge aracı,75. Yıl Parkımız için yeniden düzenleme ve peyzaj, Kalecikkaya göletimizin boru sistemli arazi sulaması hizmetleri yapılacağının sözünü verdi. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında bizlere desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Yusuf Ahlatçı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Ziyaret, karşılıklı sohbet eşliğinde devam etti.

PARTİ ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİLER

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Emre Turan, Ercan Daşdan, Mustafa Kılınç birlikte AK Parti Alaca İlçe Başkanlığı’nın koordinasyon kurulu toplantısına katıldı. Burada partililerle biraraya gelen İl Başkanı Ahlatçı, ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla alakalı istişarede bulundu.