MURAT ÇETİN
AK Parti İl Başkanı Avukat Yusuf Ahlatcı, gazetemizin 29. kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı ziyaret etti. Hakimiyet'i kutlayan Ahlatcı, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Geçmişteki kırgınlık ya da ayrıştırıcı söylemlere kesinlikle partimizde bundan sonra yer vermeyeceğiz" dedi.


Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Parti Sekreteri Serdar Gökkaya'nın da katıldığı ziyarette, Hakimiyet Gazetesi'nin toplum adına değerli bir hizmet verdiğini ifade eden Yusuf Ahlatcı, nice yıllar dileğinde bulundu. 


Siyasi çalışmaları hakkında da Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a bilgi veren Ahlatcı, yönetim listesini genel merkeze sunduğunu, gerekli güvenlik soruşturmalarının tamamlanmasıyla birlikte, yönetim listesinin kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.


"Çorum'un tümünü kucaklayacağız. Büyük bir aile olarak kabul ettiğimiz Çorum'da, siyasete yeni yüzler katmayı, eski yeni demeksizin çalışabileceğimiz herkesle el ele tutuşmayı hedefliyoruz." diyen AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti'de kırgınlıklara ve ayrıştırıcı söylemlere yer vermeyeceklerinin altını çizdiği ziyarette şunları söyledi, "Geniş bir aile olarak tüm Çorum'u kucaklayıp, siyasete yeni yüzler kazandırmak, eski yeni demeksizin çalışabileceğimiz herkesle el ele tutuşacağız. AK Parti'nin duygu ve düşünce yapısına uygun, hizmet anlayışını özümsemiz, bu parti çatısı altında hizmet etme aşkı olan herkese kapımız gönlümüz açık. Hayal ettiğimiz Çorum'u hep birlikte gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Geçmişteki kırgınlık ya da ayrıştırıcı söylemlere kesinlikle partimizde bundan sonra yer vermeyeceğiz.


Hedefimiz, her şeyin en iyisine layık olan Çorum'a, hizmetleri yine AK Partimizin getireceği bilinciyle yolumuza devam etmek ve Çorum'u her bakımdan hakettiği noktaya taşımaktır." 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve beraberindekilere teşekkür ederek, Ahlatcı'nın görevini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi