RECEP MEBET
Akıncılar Derneği Şube Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ı destekleme kararı aldıklarını duyurdu.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mustafa Çağdaş, ‘Çorum’da Dr. Halil İbrahim Aşgın neden desteklenmeli?’ başlıklı bildirisinde gerekçelerini kamuoyuna deklare etti. Çağdaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


“1994’den beri yapılan hizmetlerin devamı, ilkeli kazanımların sürdürülebilir olması için; yıllardır süre gelen sosyal belediyecilik üzerine yapılan çalışmaların devamı için; ülkemizin her köşesine sığınmış mazlum milletlerden oluşan halkların idamesinin devamı ve ensar olma anlayışının sürdürülebilir olması  için; işi ehline veriniz, ihtisası yerel yönetimler olan uzman kişinin göreve getirilmesi için; yerel yönetimlerin en büyük zaafı olan halktan kopuş politikalarının yerine esnaf olan, esnaf evladı olan halkın temel sorunlarına vakıf olan bir belediyecilik anlayışının iş başında olması için; Çorum'un büyük Türkiye yolunda atılacak adımlarda vizyon sahibi bir insanla devamı için; bu gün şer ittifakı dediğimiz taklitçi zihniyetlerin içinde bulunduğu intikam ruhuyla kalbini kirletmiş, milletin değil şer odaklarının hakimiyeti için ter döken zihniyetlerin bertarafı için Halil İbrahim Aşgın en güçlü şekilde desteklenmelidir ve bu elzemdir. Akıncılar Derneği olarak bizler, en güçlü şekilde Halil İbrahim Aşgın isminin desteklenmesi kararını beyan ederiz.”

Editör: Haber Merkezi