ARGE yatırımları ve  yüksek performans odaklı çözümleri ile değirmen sektörünün öncü firması Alapala Makina, Fast Company Dergisi tarafından Türkiye’nin dijital dünyaya öncülük eden liderlerince seçilen ‘Türkiye’nin En İnovatif 50 Şirketi’ arasında gösterildi.

Yenilikçi çözümlerle değer kattıkları projeleri ile hızla değişen dünyanın taleplerine yönelik ürünler üreten Alapala Makina, ürettiği ‘vals makinası’ ile birbirinden değerli şirketler ve yenilikçi ürünlerin bulunduğu Fast Company Dergisi listesinde Türkiye’nin en inovatif 50 şirketi arasında gösterildi.

Alapala Makina tarafından üretilen ve inovatif  ürün olarak seçilen ‘vals makinası’ ile sınırlı veri alma ve yorumlama becerisi olan PLC kontrol sistemi yerine entegre sistem teknolojisini kullanan elektronik kart ve akıllı ekran ile veri alma ve yorumlama kabiliyetlerinde çok büyük ilerleme sağlanılabilecek.

Alapala Hakkında:

1954 yılında kurulan Alapala Makina, Alapala Grubu’nun en eski ve en bilinen firmasıdır. Değirmencilik sektöründe dünyanın önde gelen iki firmasından biri olan Alapala Makina, teknoloji üretim tesisinde, en ileri CNC teknolojilerinin yardımıyla yüksek kalitede, yüksek performanslı makinalar üretmektedir.Üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden ve “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” arasında yer alan Alapala Makina, her kapasitede anahtar teslim tesisler kurmaktadır. Firmanın; Almanya, Fransa, İtalya ve ABD gibi gelişmiş sanayi ülkeleri dâhil, dört kıtada 120’den fazla ülkede kurduğu çok sayıda anahtar teslim fabrika referansı bulunmaktadır.

Editör: Haber Merkezi